Boende

Hyra bostad

Torsby Bostäder är den största förvaltaren av hyreslägenheter och lokaler inom Torsby kommun. För att hyra bostad krävs registrering i Torsby Bostäders bostadskö. Om du har fått anställning i kommunen och har mer än 8 mils bilväg (eller mer än 1,5 tim pendlingstid) enkel resa finns möjlighet att ansöka om arbetsmarknadsförtur. Lär mer om detta på Torsby Bostäders hemsida. Även Torsby kommun och andra privata hyresvärdar har lägenheter för uthyrning.

Köpa bostad

Våra mäklare har god lokalkännedom och hjälper dig gärna att hitta hem från Långflon i norr till Torsby i söder. Bland utbudet hittar du villor, gårdar, fritidshus, bostadsrätter, lokaler, skogsfastigheter och obebyggda tomter. Nedanför finns ett axplock av objekt som just nu finns till försäljning. Läs mer om objekten hos respektive mäklare.

Rädda ett ödehus

Att ta sig an ett ödehus är ett spännande projekt som många drömmer om. Men oftast läggs de här husen inte ut till försäljning av olika anledningar, vilket leder till outnyttjade resurser och i värsta fall förfall. Torsby kommun genomför just nu en ödehusinventering i samarbete med grannkommunerna Hagfors, Sunne och Munkfors. Drömmen är att fylla tomma hus med nytt liv och på så sätt undvika att gamla byggnader av god kvalitét förfaller. Några som hittade sitt drömhus i ett nordvärmländskt ödehus är Emilia Karlsson och Johan Einarsson i Sörmark. SVT-programmet Det sitter i väggarna besökte gården södra Myrtorp under säsongen 2021.

Spela videoklipp

Denna webbsida innehåller cookies. Genom att fortsätta att använda sidan godkänner du detta.  Läs mer

Vi ser fram emot att prata med dig!

Tack för att du kontaktar oss. Vi återkopplar så snart som möjligt!